Trycksaker Malmö, Helsingborg

Det finns oändligt mycket som ryms inom begreppet grafisk design och det som vi i huvudsak sysslar med här på Globograf är trycksaker av medelstora och stora mått. Vi skapar era trycksaker från scratch, alltid i samråd mer er såklart. Att bara ha ett företag som tar ansvar för hela processen ger er som kund trygghet.

Trycksaker

Globograf är en grafisk designer som jobbat med flera stora företag som Filippa K, Lindex, Blåkläder och Väla Centrum. Vi på Globograf jobbar i huvudsak med trycksaker av stora och medelstora mått. I samråd med er skapar vi era trycksaker från scratch och har kapacitet att ta ansvar för alla delar av projektet. När ni låter ett enda företag ta hand om hela processen får ni som kund större trygghet och bättre och mer effektiv service. Vi hjälper er genom hela processen från idé till färdig produkt. Se även Elvins Grafiska tryckeri.

Den viktigaste grundstenen i framställningen av trycksaker är den förberedande analysen. Ditt samarbete med oss börjar alltid med en grundlig analys av er situation. Vi går igenom vad ni behöver och vilka önskemål ni har, vilken målgrupp ni ska nå och vilka forum som ska användas för att uppnå målet. När syfte och mål är fastställt så kommer vi tillsammans fram till vad det är som ska förmedlas genom era trycksaker och hur den grafiska designen ska se ut.

Vi anpassar layouten av dina trycksaker så att du får en genomgående professionell design och hjälper även till med val av material för era trycksaker. Vi håller kontakten med er under processens gång för att säkerställa ett lyckat resultat som ni är nöjda med.

Globograf erbjuder ett konkurrenskraftigt pris i förhållande till den kvalitet vi står för. Kanske går det att hitta billigare priser, men inte med samma standard som ni hittar hos oss. Hos oss kan ni känna er trygga med att era trycksaker blir som ni tänkt er och håller för det de ska.

Analys

Konst och design i all ära, men det är analysen inför framställningen av trycksaker som är den viktigaste grundstenen. När du som kund kommer till oss på Globograf för att du behöver en grafisk designer som kan göra dina önskemål till verklighet så börjar alltid samarbetet oss emellan med att vi gör en grundlig analys av situationer. Vad är det ni behöver? Vilken målgrupp ska vi nå? Vilka forum ska användas?

När vi har fastställt syfte och mål så kan vi börja diskutera vad som fungerar bäst, sedan går vi in på vad som ska förmedlas och slutligen på hur det ska designas. Globograf är en grafisk designer som erbjuder hjälp genom hela processen från idé till färdig produkt. Genom åren har vi arbetat med flera stora, nordiska företag som Lindex, Väla Centrum, Filippa K och Blåkläder.